hotel gombudulohaz gombkemping gombnagygomb3 eng

Üdülőház-bemutatkozás

 

Kempingünkben többféle lehetőség közül választhatnak vendégeink, amennyiben nem sátorral, vagy lakókocsival érkeznek. A recepció elő-és utószezonban a Touring Hotelben található, ahol 24 órás szolgálat működik. Főszezonban a kemping recepcióján történik a bejelentkezés és a számla rendezése. Recepciósaink németül és angolul beszélnek. Az üdülőházak a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában fekszenek, nyitvatartási időben szabad átjárás biztosított a vendégek részére.

 

Bungalók

14 db összkomfortos, termálvízzel fűtött faház áll vendégeink rendelkezésére. A házakban
2 db kétágyas szoba található, egy pótágy lehetőséggel. A konyhák elektromos főzőlappal, hűtőszekrénnyel, edényzettel felszereltek. Az előtérben elhelyezett televízión 5 magyar és 5 külföldi csatorna fogható. Minden faház mellett külön autóbeálló és műanyag kerti bútor található. A szállásdíjak tartalmazzák a fürdőbelépőt.

 

Vendégház-szobák

4 db háromágyas szoba, fürdőszobával, televízióval, hűtőszekrénnyel. A négy szobához egy közösen használható, edényzettel felszerelt konyha tartozik. A vendégház-szobáink esnek a fürdőhöz legközelebb, télen termálvízzel fűtöttek, a szállásdíjak tartalmazzák a fürdőbelépőt. Parkolás a ház mellett, ingyenesen megoldott.

 

Mediterrán vendégház

 

A vendégház nem a kempingben, de közvetlenül a gyógyfürdő mellett található, 8 db modern kialakítású, kétágyas szobával rendelkezik. A szobákhoz zuhanyzós fürdőszoba, televízió, hűtőszekrény tartozik. Egy közös konyha és egy társalgó áll a vendégek rendelkezésére. Körbekerített udvarán, védett helyen parkolhatnak az autók. Bográcsozásra, grillezésre alkalmas a hely.
Az üdülőházainkban megszálló vendégeink érkezéskor naponta különböző színű karszalagot kapnak, mely tartózkodási idejükre - a vendégéjszakákkal megegyező számú alkalommal - feljogosítja őket a gyógyfürdő medencéinek használatára. Felhívjuk azonban vendégeink figyelmét arra, hogy a gyógyszolgáltatások és egyes élményelemek / pl. óriáscsúszda, ponyvacsúszda /csak külön díjfizetés ellenében használhatók! Jegyek válthatók a fürdő pénztáraiban.

 

Az üdülőházak az érkezés napján 14 órától foglalhatók el, távozáskor napján pedig 10 óráig kell azokat elhagyni!

Bath and Therapy Center

strand2strand1The Bath and Therapy Center lies on an area of roughly 8ha, and some of its outdoor pools operate during the winter, too. From 1 May to 30 September, it operates with full capacity. A total number of nine different pools are available for relief during hot days. There is something for all age groups here, as we do not offer only pools with medicinal water, but expect also children, families, swimmers, people who learn to swim and seek special adventures.
readmore