hotel gombudulohaz gombkemping gombnagygomb3 eng

Kemping-bemutatkozás


KOMFORTOS KEMPINGEZÉS január 01-től december 31-ig.

A Thermal Camping közvetlenül a Touring Hotel, valamint a gyógyfürdő szomszédságában fekszik. Recepciója télen a hotelben található, tavasztól viszont saját portaszolgálata és recepciója van. Munkatársaink németül és angolul beszélnek. A recepció tavasztól őszig reggel 07:00-tól este 19:00 óráig üzemel, a portaszolgálat 24 órás, ellenőrzi a ki és belépőket, információt nyújt, felügyel a biztonságra.

Kempingünkben 200 db elektromos csatlakozással ellátott lakókocsihely található, melyeken a sátrazás is megengedett. Egy lakókocsi egység kb. 50 m2. Kellő mennyiségű, terebélyes fa biztosítja a nyári nagy melegben az árnyékot. A három közös vizesblokk közül mindegyik fűthető, tehát a lakókocsis kempingezés a zordabb időben is megoldható és mozgáskorlátozottak számára is használható. Főzési, mosási, vasalási lehetőség biztosított a hosszabb idejű tartózkodáshoz.

Szabadidős tevékenységekhez munkatársaink a recepción információval szolgálnak, ugyanitt bérelhetők kerékpárok is. Szállásdíjaink tartalmazzák a közvetlenül kapcsolódó gyógyfürdőbe a belépést a vendégéjszakával megegyező számban. Vendégeink naponta a recepción kapnak egy karszalagot, a fürdő ezzel használható. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a karszalag kizárólag a medencék és a sószoba igénybe vételére jogosít. Egyéb szolgáltatások, élményelemek díjfizetés ellenében használhatók.

Bath and Therapy Center

strand2strand1The Bath and Therapy Center lies on an area of roughly 8ha, and some of its outdoor pools operate during the winter, too. From 1 May to 30 September, it operates with full capacity. A total number of nine different pools are available for relief during hot days. There is something for all age groups here, as we do not offer only pools with medicinal water, but expect also children, families, swimmers, people who learn to swim and seek special adventures.
readmore